Το ρίσκο του… Απέναντι! Άνθρωποι, κολωνάκια και διαβάσεις στις μπάρες…

Παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα, κάθε μέρα. Προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο και ως μέσο κάλυψης έχουν μόνο πλαστικά κολωνάκια! Συμβαίνει στην Ελλάδα του 2022, καταμεσής της τουριστικής περιόδου, με την περιοχή να θέλει να προσελκύσει τουρίστες!

Ο λόγος για τους κατοίκους των χωριών της Δυτικής Αχαΐας και της βόρειας Ηλείας, που έχουν "διχοτομηθεί" όπως λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι από τις κορύνες που μπήκαν ως μέτρο άρσης της επικινδυνότητας, του φονικότερου δρόμου της χώρας, της Πατρών Πύργου.
Ο φακός του P.E. αδιάψευστος μάρτυρας. Άνθρωποι, περπατάνε στη μέση του δρόμου, δίπλα στα κολωνάκια, προσπαθώντας να περάσουν απέναντι, ρισκάροντας να παρασυρθούν από κάποιο διερχόμενο όχημα.

Οι κάτοικοι στο Γομοστό, κινητοποιήθηκαν, έκλεισαν τον δρόμο και πέτυχαν να μπουν διαβάσεις για να μπορούν να περνούν απέναντι, έστω με τα πόδια!

Και εδώ όμως φαίνεται ότι κάποιος κάνει πλάκα. Γιατί; Γιατί μια διάβαση που είναι για χρήση από τους πεζούς, ώστε να διασχίσουν κάθετα την εθνική, καταλήγει σε…. μπάρες στην άκρη του δρόμου!

Ελλάδα 2022

Το ρίσκο του... Απέναντι! Άνθρωποι, κολωνάκια και διαβάσεις στις μπάρες...
Το ρίσκο του... Απέναντι! Άνθρωποι, κολωνάκια και διαβάσεις στις μπάρες...


Πηγή