Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΕΤΑΚΗΣ απαντά στον ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΑΛΙΑΝΟ καθώς και για «τα καταγγελθέντα για καθαρισμό τάφρων στην Κοινό […]

  • «Θα έπρεπε ίσως να εξηγήσετε στους Δημότες πώς τα καταφέρατε τόσα χρόνια να διαφεύγετε τις συνέπειες των πράξεών σας αντί να προβληματίζεστε για την Εισαγγελική Παρουσία την οποία εσείς προσπαθείτε να εργαλειοποιείσετε»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Δια τα καταγγελθέντα για καθαρισμό τάφρων στην Κοινότητα Καλλιπάδου, παρόλο που για πρώτη φορά έλαβε γνώση ο Δήμαρχος από τον Τύπο κι όχι από τον αρμόδιο Πρόεδρο της Κοινότητας, έχει ήδη αποφασιστεί η διενέργεια της σχετικής ΕΔΕ, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να γίνουν οι σχετικές ενέργειες εφόσον απαιτηθούν. Απαντώντας στον κ. Αγαλιανό και στην παράταξη «ΑΝΑΔΡΑΣΗ», στην οποία ηγείται σημειώνεται ότι:

  1. Ο Δήμαρχος για να προληφθούν και ν’ αποφευχθούν γεγονότα κακοδιαχείρισης στις μελέτες διάνοιξης των τάφρων, στις οποίες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές προϋπολόγιζαν μόνο ώρες εσκαπτικών μηχανημάτων ( που ήταν ευκόλως αμφισβητήσιμη η εγκυρότης), προσετέθησαν και οι δρόμοι με τα μήκη εκάστου, στους οποίους αντιστοιχούσαν σύμφωνα με τη μελέτη οι προϋπολογισθείσες ώρες επέμβασης των μηχανημάτων.

‘Έτσι διευκολύνθει και έγινε εφικτός ο έλεγχος της εκτέλεσης του αντικειμένου με απλή επιθεώρηση των τάφρων χωρίς να απαιτείται η συνεχής παρουσία επόπτου.

  1. Εάν τα ανωτέρω σημαίνουν ότι χρησιμοποιώ το Δημόσιο Χρήμα «σύμφωνα με το γούστο μου» τότε φανταστείτε:

α. Τι σημαίνει να σπαταλάς ο ίδιος δύο δισεκατομμύρια διακόσια εκατομμύρια δραχμές για να κάνεις το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης Ζακύνθου και να δηλώνεις ότι τελείωσε ένα ημιτελές έργο, ώστε να μην είναι δυνατή η επιπλέον χρηματοδότηση στους επόμενους Δημάρχους για την ολοκλήρωση του έργου της Αποχέτευσης. β. Τι σημαίνει να είσαι παρών σε καταγγελίες που έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να απειλείς τον καταγγέλλοντα με κρεματόρια στην πλατειά Σολωμού. Θα έπρεπε ίσως να εξηγήσετε στους Δημότες πώς τα καταφέρατε τόσα χρόνια να διαφεύγετε τις συνέπειες των πράξεών σας αντί να προβληματίζεστε για την Εισαγγελική Παρουσία την οποία εσείς προσπαθείτε να εργαλειοποιείσετε. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΡΕΤΑΚΗΣ Tweet


Πηγή