Πώς να διατηρήσεις το στιλ σου στην παραλία

1111-682x1024.jpg

Το καλοκαίρι είναι μία από τις πιο όμορφες και ανέμελες εποχές, με πολλή ζέστη και καυτό ήλιο. Η ζέστη όμως το καθιστά αρκετά δύσκολο να διατηρήσεις το στιλ σου, πόσο μάλλον ε όταν βρίσκεσαι στην παραλία. Παρόλα αυτά το μαγιό αποτελεί ένα από τα must-have κομμάτια για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Είναι όμως δύσκολο να παραμείνεις στιλάτη φορώντας το μαγιό σου; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Αν θέλεις να δημιουργήσει ένα chic outfit για την παραλία δε χρειάζεσαι πολλά αξεσουάρ, μόνο λίγες stylish λεπτομέρειες που θα συνδυάζονται με το μαγιό σου.

5 Stylish καλοκαιρινά αξεσουάρ

Μαγιό

To μαγιό είναι το μοναδικό κομμάτι που είναι απαραίτητο. Φυσικά, το καλό είναι ότι έχει άπειρες επιλογές σε σχέδια, στιλ, μοτίβα και χρώματα! Διάλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και ετοιμάσου να χαρείς τον ήλιο και τη δροσερή θάλασσα.

Καφτάνι-Κιμονό

Ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά κομμάτια που προσφέρουν στιλ και είναι πάντα στη μόδα είναι τα καφτάνια-κιμονό. Πρόκειται για κάποια αέρινα κομμάτια υφάσματος που μπορείς να φορέσεις είτε όταν πηγαίνεις στη θάλασσα είτε όταν βγαίνεις από το νερό. Τα κιμονό δεν είναι μόνο στιλάτα αλλά σε προστατεύουν από τον ήλιο. Εκτός από αυτό όμως, ένα όμορφο καφτάνι μπορεί να φορεθεί και όταν καθίσεις για φαγητό δίπλα από την παραλία. Αν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις τότε διάλεξε ένα κιμονό-καφτάνι που θα συνδυάζεται άψογα με το print του μαγιό σου.

Καπέλο

Τα ψάθινα καπέλα έχουν κλέψει τις εντυπώσεις σε όλα τα editorial μεγάλων περιοδικών! Πρόκειται για ένα οικονομικό κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει όλο σου το look. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια καπέλων, όπως τα jockey, τα ψάθινα και τα μικρά canotier. Παρόλα αυτά το ψάθινο καπέλο είναι αυτό που θα σε κάνει να δείχνεις σαν να βγήκες από ταινία. Φυσικά, ένα καπέλο σε προστατεύει από το ήλιο και μπορεί να είναι σωτήριο σε μία πολύ ζεστή μέρα.

Γυαλιά ηλίου

Ένα άλλο απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη. Προστάτευσε τα μάτια σου από τον καυτό ήλιο και δώσε μία έξτρα στιλάτη πινελιά στιλ στο καλοκαιρινό σου σύνολο. Υπάρχουν άπειρα σχέδια γυαλιών ηλίου, διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπό σου και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Ψάθινη τσάντα

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η παραλία χρειάζεται αρκετή οργάνωση και πολλά πράγματα. Οπότε, μία τσάντα είναι ότι χρειάζεσαι για να τα έχεις όλα οργανωμένα. Φυσικά, αν θέλεις να διατηρήσεις ένα κομψό στιλ θα ήταν καλό να αποφύγεις τις απλές τσάντες πλάτης. Διάλεξε μία κομψή και πρακτική ψάθινη τσάντα και ετοιμάσου να γίνεις η βασίλισσα της παραλίας. Οι ψάθινες τσάντες είναι ο ορισμός του στιλ στην παραλία, καθώς είναι τόσο βολικές όσο και στιλάτες. Για να δώσεις μία παραπάνω πινελιά μπορείς να δέσεις στην ψάθινη τσάντα σου ένα φουλάρι στα ίδια print με το μαγιό σου!

Το καλοκαίρι είναι μία από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου! Παρόλα αυτά διατρέχει και πολλούς κινδύνους. Ο ήλιος μπορείς να κάνει κακό στο δέρμα σου, για αυτό και το πιο απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει πάντα να κουβαλάς μαζί σου είναι το αντηλιακό σου. Άπλωσε το σε όλο σου το σώμα πριν βγεις από το σπίτι και ετοιμάσου για μία αξέχαστη μέρα!

The post Πώς να διατηρήσεις το στιλ σου στην παραλία first appeared on Lefkas News.


Πηγή