Κι άλλος άξιος της Νέας Δημοκρατίας- αυτό είναι το στέλεχος της ΝΔ που ξυλοκόπησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίο […]

Στιγμές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στις Βρυξέλλες όταν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς επιτέθηκε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρη Σκιαδαρέση.
Βρέθηκαν εκεί ως εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της χώρας για να ενημερωθούν για τις προοπτικές στήριξης των επιχειρήσεων. Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ( σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΝΔ) και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς επιτέθηκε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρη Σκιαδαρέση, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο!
Όπως αναφέρουν άλλοι Επιμελητηριακοί οι δύο άνδρες είχαν μια διαφωνία έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ελληνική αποστολή, με τον κ. Βουτσινά να χτυπάει τον κ. Σκιαδαρέση. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κατήγγειλε το περιστατικό στη Βελγική αστυνομία και στη συνέχεια μετέβη στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Ποιος είναι ο «άξιος» της Νέας Δημοκρατίας;
Τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μέχρι και τον Ιούνιο του 2015 όπου και καθαιρέθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους…..

The post Κι άλλος άξιος της Νέας Δημοκρατίας- αυτό είναι το στέλεχος της ΝΔ που ξυλοκόπησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας στις Βρυξέλλες first appeared on Lefkas News.


Πηγή