Πάτρα: Ανθεί πάλι το παράνομο σεξ – Κίνδυνος λουκέτων οίκων ανοχής λόγω ακρίβειας

Με προβλήματα, μαθαίνουμε, πως λειτουργούν οι οίκοι ανοχής της Πάτρας, λόγω των ανατιμήσεων στην τιμή του ρεύματος.

Εξαιτίας του ότι είναι πολυτελείς, λειτουργούν με aircondition επί 24ωρου βάσεως και φυσικά… ειδικούς πανάκριβους φωτισμούς. Ολα αυτά στοιχίζουν.

Οι τοπικές επιχειρήσεις του νόμιμου αγοραίου σεξ βιώνουν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους, πράγμα που οδηγεί στην άνθηση του παράνομου… σεξ «κατ’ οίκον»!

Οι λογαριασμοί ρεύματος είναι δυσβάσταχτοι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η πελατεία είχε – προ ακρίβειας – ήδη μειωθεί αισθητά εξαιτίας της πανδημίας, τώρα οι υπεύθυνοι αναγκάζονται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, αποσκοπώντας στο να ρίξουν το κόστος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγουν το λουκέτο.

Ετσι, εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος, οι οίκοι ανοχής θα αναγκαστούν στο εξής να περιορίζουν τους υπερβολικούς φωτισμούς και να προχωρούν και σ’ άλλα μέτρα όπως π.χ. περιορισμό της «ζέστης» τους χειμωνιάτικους μήνες και «θαλπωρή» από πετρέλαιο θέρμανσης ή άλλους τρόπους!

Οπως δήλωσαν στην «Πελοπόννησο» ιδιοκτήτες, «η ακρίβεια οδηγεί σε λουκέτα, τα λουκέτα στην άνθηση της παράνομης εργασίας και η μαύρη αγορά στην κατάρρευση του κλάδου».

Οι νόμιμες εργαζόμενες στους οίκους ανοχής αγγίζουν μόλις το 6%, ενώ το ποσοστό των παράνομων έχει εκτοξευτεί πάνω από το 90%. Και ποιος δεν γνωρίζει, άλλωστε, πως στην Πάτρα, ακόμη γυναίκες της «διπλανής πόρτας» εκδίδονται, με σκοπό να αυξήσουν το εισόδημά τους. Το ποσό που παίρνουν είναι από μόλις 20 ευρώ έως και 50 €.

pelop.gr