Ηθική και θεσμική εκτροπή οι αναθέσεις σε στελέχη της κυβέρνησης Ν.Δ.

Όχι μόνο ηθική αλλά και θεσμική εκτροπή είναι οι περιπτώσεις βουλευτών αλλά και στελεχών της κυβέρνησης της Ν.Δ. Υποθέσεις προστίθενται καθημερινά στη δημοσιότητα με πράξεις πολιτικών της κυβέρνησης των βουλευτών της Ν.Δ. Πάτση και Χειμάρα, των «γαλάζιων» στελεχών όπως οι Ανδρέας Κουτούπης και Ανδρέας Ροδάκος και πόσοι άλλοι εκμεταλλευόμενοι την ιδιότητά τους μέσω διπλών αναθέσεων προς ίδιο όφελος, δηλαδή αναθέσεις ως σύμβουλοι στα Υπουργεία και αναθέσεις στους φορείς υλοποίησης για να προωθήσουν τα έργα τους, η γνωστή σε όλους παροιμία «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει».

Πρωτόγνωρη ανοχή της κυβέρνησης Ν.Δ. αλλά και συνάμα τρομακτική. Όμως οι καθεστωτικές και πελατειακές αντιλήψεις της ΝΔ στην άσκηση εξουσίας αποδεικνύονται καθημερινά.

Οι απίθανες δικαιολογίες που εφευρίσκουν τα κυβερνητικά στελέχη κάθε φορά που αποκαλύπτονται οι αθέμιτες πρακτικές τους είναι αν μη τι άλλο προκλητικές έως και παρανοϊκές.

Ο πρωθυπουργός αντιφάσκει επιμένοντας να παρουσιάζει ένα δημοκρατικό κράτος, όπου ο σεβασμός ανταμείβεται με «καταγραφή δαπανών δημοσίου χρήματος υπέρ των ολίγων και εκλεκτών».

Το κακόηθες νεόπλασμα εξουσίας της κυβέρνησης στραγγαλίζει την χώρα.

Η χώρα πρέπει να ξεφύγει από τον βούρκο. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει αυτή την πολιτική Αλλαγή.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΛΕΥΚΑΔΑΣ

The post Ηθική και θεσμική εκτροπή οι αναθέσεις σε στελέχη της κυβέρνησης Ν.Δ. first appeared on Lefkas News.


Πηγή