ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Η απόλυτη παρωδία

O αείμνηστος Γώργιος Παπανδρέου, ο γέρος της Δημοκρατίας, έιπε ο τι η γιορτή της Δημοκρατίας είναι οι εκλογές…το είπε όντας κρατούμενος απο αυτούς που δεν σεβόταν τον θεσμό των εκλογών, αυτούς που ασπάζονται την λαιλαπα της χούντας.

Δυστυχώς σήμερα ζούμε ανάλογες καταστάσεις απο καρεκλοκένταυρούς στον μικρό μας τόπο, που θέλουν να βολέψουν φίλους και συμμαθητές, το κλειστό λομπι πού όλο συρρικνώνετε. Που δεν σέβονται τους 500+ ψηφοφόρους που ήρθαν και ψήφισαν στις εκλογές της 8ης Μαϊου 2022. Ακούσαμε οτι οι διορισμένοι μπήκαν για να βάλουν πλάτη, αν νιώθουν οτι αυτό ειναι δημοκρατία τότε κάτι λάθος ερμηνεύτηκε,καπώς αλλιώς την έχουμε μάθει την δημοκρατία σύντροφοι.Φυσικά τους συντρόφους που ψήφισαν στο συνέδριο του κόμματος, και εκλέχτηκαν ως μέλη στην νομαρχιακή εκεί τους δεχθήκανε αλλά όταν δεν βγήκαν τα κουκια τοπικά αλλάξανε ροτα.

Ακυρώσαν το ανώτατο όργανο του καταστατικού του κόμματος,την ΕΔΕΚΑΠ και με συγκαλυμμένη αλήθεια, όπως δήλωσαν κάποια μέλη της, δημιουργήθηκε η επιτροπή εκλογικού αγώνα …μια επιτροπή που εξυπηρετεί καταστάσεις…Ας μην γελιόμαστε αυτος που αυτοχρήζεται βουλευτής του νομού να χρεωθεί και το ποσοστό,όπως το πάνε το καράβι δεν θα ξανασηκωθεί ο ήλιος.. εφύγαν 183 βουλευτές πρώτα ονόματα, τα φαβορί και περέμειναν κάποιοι ονειροπόλοι που στην πλειονότητά τους είναι outsider.

Για να πούμε τα πράγματα καποια στιγμή με το όνομά τους.

Μ.Λ.

The post ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Η απόλυτη παρωδία first appeared on Lefkas News.


Πηγή