Νίκη για τον πατρινό Πάρη Σταυρόπουλο – Τον προκάλεσε ο πρωταθλητής Βουλγαρίας (pics)

Νίκη για τον πατρινό πυγμάχο Πάρη Σταυρόπουλο, στον αγώνα που έδωσε κόντρα στον Βούλγαρο αντίπαλο του.

Ο Πάρης Σταυρόπουλος ήταν ακαταμάχητος, κέρδισε στους έξι γύρους, έχοντας αποκτήσει μεγάλη διαφορά στα σημεία και παραμένει αήττητος. Στα αξιοσημείωτα ήταν ότι μετά το τέλος του αγώνα ανέβηκε στον ρινγκ ο πρωταθλητής πυγμαχίας της Βουλγαρίας και τον προκάλεσε σε μια ακόμα αναμέτρηση.

Μένει να αποφασιστεί η ημερομηνία. Ο αγώνας αυτός θα κρίνει τον τίτλο και ο Πάρης Σταυρόπουλος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά. Ο ίδιος μετά τη νίκη του έγραψε στα social media.

«Νικητές. Σήμερα ήταν η μέρα μου εκεί που αγαπάω περισσότερο να είμαι. Έκανα αυτό που ξέρω καλά. Η επιτυχία μέχρι τώρα δεν μου δόθηκε τυχαία. Την κερδίζω κάθε φορά με την αξία μου και την σκληρή δουλειά είμαστε πολεμιστές και στο ρινγκ αλλά και στην ζωή.. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Τους φίλους μου τα αδέρφια μου τους χορηγούς μου, άνθρωποι που δεν φαίνονται καν αλλά είναι δίπλα μου με τον δικό τους τρόπο και όσοι πήραν μέρος στην προετοιμασία μου. Τώρα συνεχίσουμε σκληρή δουλειά».

Νίκη για τον πατρινό Πάρη Σταυρόπουλο - Τον προκάλεσε ο πρωταθλητής Βουλγαρίας (pics) Νίκη για τον πατρινό Πάρη Σταυρόπουλο - Τον προκάλεσε ο πρωταθλητής Βουλγαρίας (pics)


Πηγή