Πάτρα: Πιάστηκε το παπαδοπαίδι που έγινε ο φόβος και ο τρόμος των πρακτορείων ΟΠΑΠ

Ο νεαρός που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πρακτορείων του ΟΠΑΠ στην Πάτρα, πιάστηκε στη φάκα το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός πήγε και έπαιξε 440 ευρώ σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ κοντά στην πλατεία Μαρούδα. Την ώρα που ήταν να πληρώσει το μεγάλο αυτό ποσό, ξαφνικά μπήκαν οι γονείς του στο πρακτορείο.

Ο νεαρός φέρεται να μην είχε τα λεφτά για να πληρώσει, καθώς ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του τα ζητούσε, γνωρίζοντας προφανώς την περίπτωση του. Ο ιδιοκτήτης δεν επέτρεψε στον νεαρό μαζί με τους γονείς του να φύγουν από το μαγαζί και στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο πρακτορείο και οδήγησαν τον νεαρό στο κτίριο της Ερμού, όπου αναμένεται να δώσει την Δευτέρα κατάθεση στον ανακριτή. Βρίσκεται στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης μετά από την κατάθεση που έκανε εναντίον του ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιός του ιερέα φέρεται να παίζει τεράστια ποσά, σε διάφορα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και στη συνέχεια να μην έχει τα χρήματα να τα πληρώσει και να σηκώνεται και να φεύγει.

Για την περίπτωση του είχε πέσει σήμα από τους ιδιοκτήτες των πρακτορείων του ΟΠΑΠ που στις συζητήσεις μεταξύ τους είχαν αποφασίσει να πάρουν μέτρα, καθώς τα ποσά αυτά που δεν πληρώνονται σε ένα σημαντικό ποσοστό τα χρεώνονταν οι ίδιοι. Μένει να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.


Πηγή