ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚ […]

IMG_3053-1-1024x683.jpg
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, υπεγράφη η Επιχειρησιακή Συμφωνία για το Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027, μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κου Απόστολου Τζιτζικώστα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Παρών ήταν επίσης και ο κος Σπυρίδων Σκοτίδας, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ (εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ) και Υπεύθυνος Έργου του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027».
Τόσο ο κος Τζιτζικώστας, όσο και ο κος Μαρλαφέκας τόνισαν ότι η συνεργασία μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 υπήρξε υποδειγματική με κοινό άξονα τη χρηστή διαχείριση και τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση και κύριο στόχο την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.
Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εξαιρετική αυτή συνεργασία και η αμοιβαίως ωφέλιμη σχέση θα συνεχιστεί και στην Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027, με το φορέα να είναι έτοιμος να αναλάβει και να φέρει εις πέρας αποτελεσματικά το έργο που του ανατίθεται.

The post ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 2021-2027 first appeared on Lefkas News.


Πηγή