Βασίλης Παπαχρήστος: Μαζί μπορούμε ακόμα καλύτερα!

Αγαπητέ / Αγαπητή,
Είμαι ο Βασίλης Παπαχρήστος, Μηχανολόγος Μηχανικός, 39 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκάδα, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο τεχνικό γραφείο που έχουμε ιδρύσει με τον αδερφό μου και στην οικογενειακή μας εκτυπωτική επιχείρηση.

Από μικρό παιδί έχω εργαστεί στην εστίαση, καθώς και στο γραφείο και την επιχείρηση των γονιών μου. Ξέρω από πρώτο χέρι τον αγώνα, τα όνειρα και τις ανησυχίες των ανθρώπων της δημιουργίας και της παραγωγής των νησιών μας. Ξέρω τη σημασία που έχουν οι απαραίτητες υποδομές όχι μόνο για την οικονομική ανάπτυξη, αλλά και για την ποιότητα ζωής μας.

Από το 2012 ως το 2014 ήμουν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λευκάδας. Τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Μάιο του 2018 ανέλαβα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας, ο νεότερος στην Ελλάδα. Σήμερα είμαι αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Στις εθνικές εκλογές του Μαΐου είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος Βουλευτής μετά την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί πιστεύω ότι με γνώση και φρέσκιες ιδέες, με όρεξη για δουλειά για τα νησιά μας, μπορούμε ακόμη καλύτερα. Γιατί πιστεύω ότι η επόμενη, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι για τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης και δημιουργίας που δεν μπορούμε να μην αξιοποιήσουμε στο έπακρο!

Σ’ αυτές τις εκλογές ζητώ όχι μόνο την ψήφο σου, αλλά και την ενεργή σου υποστήριξη ώστε μαζί να δώσουμε τον αγώνα των επιχειρημάτων, των προτάσεων και του έργου.

Για να πετύχουμε μαζί όλα εκείνα που θέλουμε να δούμε να γίνονται στον τόπο μας.

Βασίλης Παπαχρήστος

Μαζί, μπορούμε ακόμη καλύτερα!

2645306796 – 6945004321 – 6980999500
Ιωάννου Μελά 63-65
info@vasilispapachristos.gr
www.vasilispapachristos.gr

The post Βασίλης Παπαχρήστος: Μαζί μπορούμε ακόμα καλύτερα! first appeared on Lefkas News.


Πηγή