Πάτρα: Αρχίζει το Σάββατο το Φεστιβάλ Αφήγησης «τα παραμύθια της Νερομάνας»

Αρχίζει αυτό το Σάββατο 22 Ιουλίου το Φεστιβάλ Αφήγησης «τα παραμύθια της Νερομάνας» που οργανώνει το Πολύεδρο και θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Για 14η συνεχή χρονιά, Νερομάνες και φυσικές ομορφιές της περιοχής μας, ξεχασμένες εκεί στα ψηλώματά τους, ζωντανεύουν με ακούσματα παραμυθιών και τη ζωντανή παρουσία μικρών και μεγάλων. Εκεί που το ζωοποιό νερό ξεπηδά κι η θέα της πόλης απλώνεται μακρινή, οι νερομάνες περιμένουν όσους αγαπούν να ακούν ιστορίες και να γεύονται τα αρώματα της καλοκαιρινής φύσης στην αυθεντική τους μορφή. Μέσα στη φύση, γύρω από την Πάτρα, θα ζωντανέψουν αγαπημένα παραμύθια. Θα ξετυλίγουμε μαζί την κόκκινη κλωστή των παραμυθιών και της παράδοσής μας. Και φέτος λοιπόν, τα Παραμύθια της Νερομάνας αγκαλιάζουν την πόλη και μας θυμίζουν πόσο εύκολα μπορούμε να διασκεδάσουμε, και να ταξιδέψουμε σε τόπους φαντασίας! Να ταξιδέψουμε στα εσωτερικά μονοπάτια της ψυχής μας.

Θα συμμετέχουν, οι αφηγητές Άννα Δενδρινού, Μάρω Γαλάνη, Μαριάννα Τσουκαλά, Μαρία Ζαφειροπούλου και Παύλος Γκούρλιας, η μουσικός Μυρσίνη Συριοπούλου, η εκπαιδευτικός –εμψυχώτρια Λητώ – Ηλιάννα Καπέλλα, το ερασιτεχνικό σχήμα ΡΕΦΕΝΕ και πολλοί άλλοι συνεργάτες του Πολύεδρου. Την Τρίτη 25 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Πολύεδρο η Μαρίζα Κωχ με αφορμή το βιβλίο της «το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης», μια αυτοβιογραφική αφήγηση. Πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα, στο Πολύεδρο και στο τηλέφωνο 2610277342.


Πηγή