Προμηθέας Πατρών: Έντονο φλερτ με τον Yannick Franke (video)

O Προμηθέας έχει θέσει σε πλήρη εξέλιξη τον σχεδιασμό του, προκειμένου να εμφανίσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο τόσο στο ΒCL όσο και στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του.

Έτσι μετά τις συμφωνίες με τους Κόνιαρη και Coffey, οι Αχαιοί κοιτάζουν και την περίπτωση του σκόρερ Yannick Franke (1996, 1,97μ), ο οποίος είναι μία γνώριμη φιγούρα στο ελληνικό κοινό, καθότι μόλις την περασμένη σεζόν παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για του λόγου το αληθές o 27χρονος SG μέτρησε 16 πόντους, πέντε ριμπάουντ και 2,8 ασίστ ανά παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ σούταρε με το εξαιρετικό 41,2% έξω από την περίμετρο. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Franke ήταν θετικός και στις υποχρεώσεις του “Δικεφάλου του Βορρά” στο BCL με 12,8 πόντους και τέσσερα “σκουπίδια”, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες των “οράνιε”.

Σύμφωνα με τo basketblog.gr, το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών είναι αρκετά έντονο, ωστόσο υπάρχει ένα οικονομικό χάσμα το οποίο γίνεται προσπάθεια για να καλυφθεί.

Παράλληλα υπάρχει έντονη κινητικότητα και με την υπόθεση του Γιώργου Τανούλη (2002, 2,10μ), για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον, προκειμένου να έχει Έλληνες για την Basket League και τις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις, με τους Πατρινούς να αξιώνουν ένα αρκετά υψηλό buy out. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος δίνουν λιγότερα χρήματα από αυτά που αξιώνουν οι Αχαιοί, όμως σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια μέση λύση στο οικονομικό κομμάτι τότε δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι κι έμψυχα ανταλλάγματα, για να επιτευχθεί η συμφωνία και ο παίκτης να μετακομίσει στον Πειραιά.


Πηγή