Αχαΐα: Αυξημένο ενδιαφέρον για την Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

Σχεδόν sold out είναι οι θέσεις των περιπτέρων της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας, που θα διεξαχθεί το διάστημα 7-10 Σεπτεμβρίου, καθώς έναν μήνα πριν τα εγκαίνια το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι τεράστιο και ήδη έχουν κλείσει θέση προβολής δεκάδες επιχειρήσεις.

Οι χιλιάδες επισκέπτες θα μπορέσουν να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια της Χαλανδρίτσας και να γνωρίσουν όσα προσφέρουν επιχειρήσεις εμπορίας αγροτικών προϊόντων, παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, αλλά και την παραγωγή αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.

Επιπλέον, είναι μεγάλο το ενδιαφέρον και από κατασκευαστές ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, ζωγραφικής & αγιογραφίας, κηροπλαστεία, ανθοκομικά, παλαιοπώλες, κ.ά.

Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται να εισαχθούν νέα χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης και της καινοτομίας που καταδεικνύουν την πρόθεση του Δήμου ο ιστορικός αυτός θεσμός να εξελιχθεί και να μετατρέψει την περιοχή σε σημείο αναφοράς.

Η φετινή έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, θα φιλοξενηθεί στον ολοκληρωμένο, ανακαινισμένο χώρο του εσωτερικού οικισμού της Χαλανδρίτσας, στα λιθόστρωτα σοκάκια, ενώ θα περιλαμβάνει παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις.


Πηγή