Από το Αιτωλικό η άτυχη 67χρονη που απανθρακώθηκε σε τροχαίο στη Φωκίδα

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧΕ σημειώθηκε στις 3:30’ το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) στην εθνική οδό Λιβαδειάς – Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού με μία 67χρονη να χάνει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα που απανανθρακώθηκε στο όχημα καταγόταν από το Αιτωλικό.

Πρόκειται για τη Δέσποινα Σκόδρα και ο τραγικός της θάνατος έχει προκαλέσει σοκ τόσο στο Αιτωλικό όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Πως συνέβη το τροχαίο

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ το ΙΧΕ με οδηγό μια 67χρονη, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ΙΧΕ να ανατραπεί και να πάρει φωτιά, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧΕ στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.

Επίσης από το λεωφορείο πέντε από τους 34 επιβάτες του φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρώς και να μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

Πληροφορίες LamiaReport, messolonghinews


Πηγή