Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή στην Α’ ΔΟΥ και το Λιμεναρχείο

Επίσκεψη στην Α’ ΔΟΥ Πατρών και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Στη συνάντηση με τα στελέχη της Α’ ΔΟΥ, ο υποψήφιος Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους ζητήματα
που αφορούν την υποστελέχωση της ΑΑΔΕ, αλλά και την ανάγκη ενίσχυσης των αναπτυξιακών ρυθμών της περιοχής.

« Η έλλειψη προσωπικού στην Α’ ΔΟΥ, τη μοναδική που λειτουργεί στην περιοχή, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.Όταν από τους 350 υπαλλήλους που υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα απέμειναν μόλις 110, η εξυπηρέτηση του συμπολίτη είναι προβληματική. Και ο όγκος δουλειάς πολλαπλάσιος για το προσωπικό. Εμείς ως αυριανή δημοτική αρχή θα αγωνιστούμε για την ενίσχυση της ΑΑΔΕ σε ανθρώπινο δυναμικό. Ενώ παράλληλα με στοχευμένες δράσεις
θα προωθήσουμε την οικονομική άνθιση της περιοχής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αϊβαλής.

Στα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του λιμανιού, αλλά και τη διάβρωση των ακτών εστιάστηκε η συζήτηση του υποψηφίου Δημάρχου και των στελεχών του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» με τον κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών Πλοίαρχο Λάζαρο Χανουμίδη.

Ο Βασίλης Αϊβαλής ανέφερε, προς το στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, πως ιδιαίτερα για το μείζον ζήτημα της διάβρωσης των ακτών υπάρχει από την πλευρά της παράταξης ιδιαίτερος σχεδιασμός ώστε το καίριο θέμα να μην αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, όπως σήμερα. Σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς θα γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, προκειμένου να δρούμε προληπτικά και όχι κατόπιν εορτής.

Αναφορικά με τη λειτουργία του Λιμανιού ο κ. Αϊβαλής σημείωσε πως «το Λιμάνι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της
πόλης, καθώς η παρουσία του προσέφερε τη σύνδεση με την Δύση , μεταφέροντας το σύγχρονο ευρωπαϊκό πολιτισμό στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Για την παράταξή μας το Λιμάνι είναι κομβική σημασίας για την αναπτυξιακή πορεία της Πάτρας και η συνεργασία με τους φορείς του αυτονόητη».

Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή στην Α’ ΔΟΥ και το Λιμεναρχείο


Πηγή