Με αέρα νίκης η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ  του υποψήφιου δημάρχου Λευκάδας Ξενοφώντα Βεργίνη

379635400_7395511437144348_2937531061559627745_n-1024x462.jpg

Σε μια παρουσίαση που διήρκεσε 4 ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 η παρουσίαση των 247 υποψηφίων του συνδυασμού Λευκάδα Μπορείς με υποψήφιο Δήμαρχο Λευκάδας τον Ξενοφώντα Βεργίνη.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων Πάνθεον ο κατάλογος όλων των τοπικών συμβούλων αναγνώστηκε ενώ το κοινό χειροκροτούσε αδιάκοπα όλους αυτούς που θα στηρίξουν τον συνδυασμό ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ στις εκλογές 8 του Οκτώβρη 2023.

Αξιοπρόσεκτο γεγονός ήταν ότι ο Ξ.Βεργίνης κατάφερε το ακατόρθωτο για την ΝΔ, να ξεπεραστούν οι γνωστές εσωκομματικές διχόνοιες και να δώσουν το παρόν όλα τα στελέχη του κόμματος.

Το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο δήμαρχο ο οποίος στην ομιλία του άσκησε δριμύ κατηγορώ στον νυν δήμαρχο για τα έργα που δεν έγιναν και για την εικόνα της Λευκάδας. Συγκινήθηκε για μια ακόμη φορά αναφερόμενος στη ζωή του και στα όσα κατάφερε παρά τις αντίξοες συνθήκες. Τόνισε πόσο αγαπά το τόπο του και αναφέρθηκε σε όλα όσα θέλει να δώσει με τους υποψηφίους του στη Λευκάδα. Σημαντική καινοτομία του ότι οι εκλεγμένοι στις τοπικές κοινότητες θα έχουν ρόλο και οι κάτοικοι τους θα λύνουν τα ζητήματα τους χωρίς να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο Δημαρχείο της Λευκάδας ώστε να αποκτήσουν ζωντάνια τα ερειμωμένα χωριά.

Ο Ξ. Βεργίνης πέρα όλων των προσόντων του ακαδημαϊκός, πετυχημένος επιχειρηματίας είναι και ένας φτασμένος πολιτικός και με την διορατικότητά του επέλεξε τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του. Για να καταφέρει να εκλεγεί ο συνδυασμός επέλεξε ανθρώπους ικανούς να ψηφιστούν από τους Λευκαδίτες και ύστερα ο ίδιος γνωρίζει πως θα τους αξιοποιήσει…

Σαφώς, πέραν της δημοτικότητας τους θα πρέπει να μπορούν να υπηρετήσουν τον λαό της Λευκάδας από όποιο πόστο και αν βρεθούν. Καλώς είναι να διακατέχονται και από το γνώθι σε αυτόν.

θα επανερθουμε με αναλυτικότερο φωτορεπορταζ

The post Με αέρα νίκης η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ του υποψήφιου δημάρχου Λευκάδας Ξενοφώντα Βεργίνη first appeared on Lefkas News.


Πηγή