Πάτρα: Ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε και συνομίλησε με όλους τους συμμετέχοντες φορείς στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων της Πάτρας.

Μαζί με τον Δήμαρχο χθες, από πλευράς Δημοτικής Αρχής, ήταν η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή.

Το Φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά ο Δήμος Πατρέων, μαζί με δεκάδες άλλους φορείς, διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία τον Δήμο Πατρέων, τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου μας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, «Καρναβάλι Πάτρας», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Στο 3ο Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων μετέχει και το Γραφείο Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Πατρέων, με σκοπό την καταγραφή και διασύνδεση των κοινωνικών φορέων και να προωθήσει και ενημερώσει για τα προγράμματα που επιτελεί.

Παράλληλα, διοργανώνεται ενημερωτική εκστρατεία για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην παρότρυνση των νέων ανθρώπων να συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Πάτρα: Ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Πάτρα: Ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Πάτρα: Ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στο 3ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας


Πηγή