Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή

Στις οδούς Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής μαζί με υποψηφίους συμβούλους και μέλη της παράταξής του.

Στις συζητήσεις με τους πολίτες γράφτηκε για άλλη μια φορά μια μακρά λίστα παραπόνων και προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την επιβαρυμμένη καθημερινότητα, την κακή εικόνα της πόλης, το κυκλοφοριακό, τους βανδαλισμούς και τις φθορές σε δημόσια κτίρια και δημόσιους χώρους, την έλλειψη καθαριότητας και την έλλειψη βασικών υποδομών.

Πολίτες και καταστηματάρχες επίσης επεσήμαναν στον κ. Αϊβαλή την έλλειψη αναπτυξιακού σχεδιασμού για την Πάτρα, γεγονός που την οδηγεί σε μια αβέβαιη πορεία χωρίς πυξίδα. Παράλληλα, του επεσήμαναν την έλλειψη κινήτρων και ευκαιριών αλλά και τα γραφειοκρατικά εμπόδια που καθιστούν τον δήμο της Πάτρας δυσλειτουργικό και την εξυπηρέτησή τους προβληματική.

«Μετά από εννέα χρόνια επανάληψης της ίδιας πολιτικής για την Πάτρα, οι πολίτες της θέλουν αλλαγή και το επισημαίνουν αυτό σε όλους τους τόνους», τονίζει ο κ. Αϊβαλής. «Η στασιμότητα δεν βοηθά κανέναν και σίγουρα όχι την Πάτρα. Η στασιμότητα οδηγεί σε βάλτωμα. Η δική μας νέα πρόταση, βρίσκει ανταπόκριση από ευρεία μερίδα πολιτών που πιστεύουν στις προτάσεις μας και θέλουν να συνεισφέρουν στην έξοδο της πόλης προς το φως. Μαζί θα καταφέρουμε την αλλαγή που έχουμε ανάγκη».

Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή Βασίλης Αϊβαλής: Οι πολίτες θέλουν αλλαγή


Πηγή