Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας

Σε δύο διαφορετικές περιοχές της Πάτρας, με δύο τελείως διαφορετικά προβλήματα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής.

Το κυκλοφοριακό αποτελεί το βραχνά του κέντρου της πόλης, ενώ οι κάτοικοι της Παραλίας Πατρών βιώνουν την πλήρη υποβάθμιση της περιοχής τους.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι», μαζί με πολυπληθή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και στελεχών του συνδυασμού, περιόδευσε ακούγοντας τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες.

Καταστηματάρχες, επαγγελματίες , αλλά και περαστικοί επισήμαναν στον υποψήφιο Δήμαρχο, που συναντήθηκε μαζί τους στην οδό Αγίου Ανδρέου, πόσο έχει χειροτερεύσει η κατάσταση με το κυκλοφοριακό. Το καθημερινό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα κάθε μεγέθους να είναι μποτιλιαρισμένα και να δυσκολεύεται να διαβεί το δρόμο ακόμη και ο πεζός, αποτελεί μείζον ζήτημα.

Ο Βασίλης Αϊβαλής μιλώντας με τους πολίτες, στάθηκε ιδιαίτερα στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα της παράταξης, που αφορά στις μετακινήσεις, καθώς όπως έχει επισημάνει «ο δημότης για μας είναι στην κορυφή της πυραμίδας στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό».

Εξάλλου, να τερματιστεί η εγκατάλειψή τους, όπως συμβαίνει σήμερα, ζήτησαν από τον κ. Αϊβαλή οι κάτοικοι της Παραλίας. Αναφέρθηκαν στη συνεχή υποβάθμιση της συνοικίας τους και στάθηκαν και στην περίπτωση που η δημοτική αρχή θέλησε να προωθήσει σχέδιο για δημιουργία χώρου με ανακυκλώσιμα αστικά απόβλητα και τους βρήκε απέναντί της.

«Η ισόρροπη ανάπτυξη των περιοχών και κυρίως των νότιων συνοικιών αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα της παράταξής μας» επισήμανε ο Βασίλης Αϊβαλής, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να βρεθούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο της παράταξής του, την Παρασκευή το βράδυ στις 8.30, στην πρώτη μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση, για να ακούσουν το όραμά του για μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο.

Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας Βασίλης Αϊβαλής: Συζητώντας με τους πολίτες τα καυτά ζητήματα της Πάτρας


Πηγή