Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

«Η γνώση είναι δύναμη, κι εμείς σκοπεύουμε να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο
υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, συνομιλώντας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Βασίλης Αϊβαλής μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι»
επισκέφθηκε τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος Χρήστο Μπούρα, για να τον κάνει κοινωνό των θέσεων του συνδυασμού, που αφορούν τη συνεργασία Πανεπιστημίου και Δήμου.

Όπως σημείωσε ο κ. Αϊβαλής εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα της «Πάτρας Σπουδαία και Πάλι» έχει η στενή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος πόλης και ΑΕΙ.

«Έχουμε ένα επιστημονικό δυναμικό που μένει αναξιοποίητο, ενώ θα έπρεπε να είναι στους προμαχώνες των προσπαθειών για την ανάπτυξη της αχαϊκής πρωτεύουσας. Εμείς και θέλουμε και μπορούμε τους άξιους επιστήμονες, που διαθέτει το Πανεπιστήμιό μας, να τους έχουμε συμμάχους στον αγώνα για να ξεφύγει η Πάτρα από το σημερινό τέλμα», υπογράμμισε ο Βασίλης Αϊβαλής.

Από την πλευρά του ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο για την επίσκεψη και τόνισε μεταξύ άλλων πως και ο ίδιος από τότε που βρέθηκε στη θέση του Πρύτανη καταβάλλει προσπάθειες σύνδεσης της Πάτρας με το Πανεπιστήμιο.

Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Επίσκεψη του Βασίλη Αϊβαλή στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών


Πηγή