ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩ […]

395705215_10159433687066426_712462147060634832_n.jpg

Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι αυτονόητο δικαίωμα αλλά θέμα τύχης όπως όλα δείχνουν σε αυτή την όμορφη Λευκάδα της ανάπτυξης και ευημερίας! Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο ενός δικαίως θυμωμένου πατέρα του οποίου η κόρη χρειάστηκε να πάει στο Νοσοκομείο γιατί έπεσε με το ποδήλατο της στο δρόμο προς το σχολείο. Προφανώς για αυτούς τους δρόμους δεν βρέθηκε προεκλογικά λίγη άσφαλτος να ρίξουμε….. “αυτός ο δρόμος είναι ο ένας από τους δυο που οδηγούν σε 3 τουλάχιστον σχολεία και είναι έτσι τα τελευταία 6 τουλάχιστον χρόνια που πάει το παιδί μου εκεί».

«Θα ζητήσω συγνώμη εκ των προτέρων για τα λόγια μου! Ρε γιδοβοσκοί της Λευκάδας 2.0 , ρε άχρηστα ανθρωπάκια που οι συγκυρίες σας έδωσαν αξιώματα ενώ στην πραγματικότητα δεν θα κάνετε ούτε για κλητήρες , μου θέλετε και ποδηλατάκια για την «πράσινη» Λευκάδα και την πράσινη μετάβαση ! Όχι απλά δεν μπορείτε να δώσετε μια καλύτερη καθημερινότητα στην ζωή μας αλλα την κάνετε χειρότερη . Αλλά ρε γεμάτο δεν μπορείτε ούτε να εξασφαλίσετε την ασφαλή προσέλευση των παιδιών μας στο σχολείο τους ; Το μεγάλο λάθος που έκανε το παιδί μου σήμερα ήταν να πάρει το ποδήλατο και να πάει σχολείο ; ΥΓ είστε τυχεροί που τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ ε ! Αφήστε να μεγάλα έργα με τα πολλά τσιμέντα και πιάστε τα απλά καθημερινά γιατί το χάσαμε λίγο ! ( αυτός ο δρόμος είναι ο ένας από τους δυο που οδηγούν σε 3 τουλάχιστον σχολεία και είναι έτσι τα τελευταία 6 τουλάχιστον χρόνια που πάει το παιδί μου εκεί».

Απο ΦΒ P.A.

ΠΗΓΗ

The post ΛΕΥΚΑΔΑ – ΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!» first appeared on Lefkas News.


Πηγή