ΏΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: Κατολίσθηση στην θέση Μαυρομαντήλα Πετρωτού

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, Γιώργος Ρώρος προς τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Ανδρέα Παπανικήτα:

"Τις προηγούμενες ημέρες στη θέση Μαυρομαντήλα ένα τμήμα από την πλαγιά πάνω από παρακείμενη κατοικία έπεσε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ζημιές στην ιδιοκτησία πολιτών. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς η θύματα.

Είχατε ενημερωθεί από τον πρόεδρο της κοινότητας Πετρωτού, ότι υπάρχει διαρροή αγωγού ακριβώς στο σημείο που έγινε η κατολίσθηση.

Ενημερωθήκατε το Σάββατο 11/11 ώρα 18:00. Οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΠ διόρθωσαν τη βλάβη τη Δευτέρα μετά την κατολίσθηση.

Η διάβρωση που έγινε από τη διαρροή νερού που ίσως να ήταν και προτέρα τις ειδοποίησης σας, σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή δημιούργησαν το πρόβλημα.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας, Ρώρος Γιώργος επικοινώνησε και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της κοινότητας Πετρωτού κ. Αντρέα Δούβρη.

Επειδή το θέμα προτίθεται να φέρει στη συνεδρίαση της 16/11 ημέρα Πέμπτη το μέλος του Συντονιστικού της παράταξής μας, που παρακολουθεί την ΔΕΥΑΠ, Ηλίας Κωνσταντάτος, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αναλυτικά με όλα τα στοιχεία.

Θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες;

Επίσης ποια έργα έχετε προγραμματίσει άμεσα έτσι ώστε να μην έχουμε τα προβλήματα αυτά."


Πηγή