Πάτρα: Ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα τις τρεις τελευταίες Κυριακές του έτους

Ανοικτά και τις τρεις τελευταίες Κυριακές του χρόνου θα είναι τα εμπορικά καταστήματα στην Πάτρα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου. Το εορταστικό ωράριο θα οριστικοποιηθεί σε συνεδρίαση που θα κάνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Κώστα Ζαφειρόπουλο, και για τις τρεις Κυριακές κατά τις οποίες η αγορά θα είναι ανοικτή μέσα στο μήνα ∆εκέμβριο εξετάζεται αν η αγορά θα χρειαστεί να κλείσει λίγο νωρίτερα (λειτουργία 11.00-17.00), κάτι το οποίο βέβαια θα οριστεί από το ∆.Σ.

Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αγορά την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, από ∆ευτέρα 18 του μηνός έως και την Παρασκευή 22 ∆εκεμβρίου θα είναι ανοικτή πρωί – απόγευμα (9.00- 14.00 και 17.30-21.00). Το Σάββατο 23 ∆εκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων, το ωράριο θα είναι συνεχές, από ώρα 10.00 έως 18.00.

Μετά τη διήμερη Χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα στις 25 και 26 του μηνός, η αγορά της Πάτρας θα επαναλειτουργήσει από την Τετάρτη, 27 έως και την Παρασκευή 29 ∆εκέμβριου με σπαστό ωράριο καθημερινά (9.00-14.00 και 17.30-21.00).

Το Σάββατο, 30 ∆εκέμβριου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η αγορά της Πάτρας θα είναι ανοικτή από 10.00 έως 18.00. ∆ευτέρα και Τρίτη 1 και 2 Ιανουαρίου 2024 η αγορά θα είναι κλειστή όπως και το Σάββατο των Θεοφανείων 6 Ιανουαρίου 2024.

«Η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά με τα καταστήματα στο κέντρο και στις συνοικίες της Πάτρας να προετοιμάζονται πυρετωδώς με το στολισμό που επιμελούνται εργαζόμενοι και καταστηματάρχες. Τα ράφια και οι προθήκες θα είναι πλήρη, με προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά.

Αναμένουμε ότι κατά την πρώτη περίοδο θα υπάρξει μια αναγνωριστική κίνηση για σύγκριση τιμών και αισιοδοξούμε ότι η συνεργασία των συναδέλφων με το κοινό θα είναι τέτοια ώστε ο καθένας να βρει μια καλή ευκαιρία για ποιοτικές αγορές, πάνω στα είδη που θα επιλέξει να προμηθευτεί και φέτος» αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κώστας Ζαφειρόπουλος.


Πηγή