To καλοκαίρι του 2026 έτοιμη η νέα μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Λαμπίρι Αιγιαλείας

Το καλοκαίρι του 2026 αναμένεται να έχει ξεκινήσει η λειτουργία της νέας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, στο Λαμπίρι Αιγιαλείας, στο ακίνητο του πάλαι ποτέ Club Méditerranée.

Πρόκειται για μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση 40 εκατ. ευρώ, το Mare Terra, της ελληνικών συμφερόντων εταιρείας ξενοδοχείων Azur Selection.

Το Mare Terra θα είναι ένα νέο συγκρότημα δυναμικότητας 300 δωματίων που θα δημιουργηθεί στο ακίνητο του πάλαι ποτέ Club Méditerranée στο Λαμπίρι Αιγιαλείας (ανάμεσα στην Πάτρα και το Αίγιο).

Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του 2024 και ο στόχος είναι το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα να λειτουργήσει το β’ εξάμηνο του 2026.

Σημειώνεται ότι η Azur Selection νωρίτερα φέτος είχε ανακοινώσει ότι δεν θα προχωρήσει με τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου στη Μύκονο, όπως είχε προγραμματίσει.

O λόγος για το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων As Resort σε έκταση 3,5 στρεμμάτων στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, με δυναμικότητα 47 δωματίων. Τελικά, το project ακυρώνεται καθώς, όπως ανέφερε η εταιρεία διάφοροι λόγοι κρίνουν μη κερδοφόρο το business plan του έργου.


Πηγή