3η συνάντηση Διαλόγων Γονέων με την κ. Βασιλική Κατωπόδη: “Το τραύμα και οι συναισθηματικές του προεκτάσεις”

Στο ξεκίνημα της νέας ημερολογιακής χρονιάς και ενώ όλοι επιχειρούμε μια ανασκόπηση της ως τώρα πορείας μας με διάθεση αναστοχασμού και επαναπροσδιορισμού των συναισθηματικών μας εκκρεμοτήτων, έρχεται η τρίτη συνάντηση των «Διαλόγων Γονέων» να προσεγγίσει το ψυχικό τραύμα και τις συναισθηματικές του προεκτάσεις με τη βοήθεια της κυρίας Βασιλικής Κατωπόδη, πεπειραμένης ψυχολόγου – ψυχοθεραπεύτριας και μέλους του Δ.Σ. του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, το οποίο διοργανώνει την ενδιαφέρουσα αυτή σειρά διαλέξεων.

Η τρίτη αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6.00 μ.μ. στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία), ενώ στη διάρκεια της ομιλίας θα υπάρχει, όπως πάντοτε, δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε άλλον χώρο, προκειμένου οι γονείς να μπορούν να συμμετέχουν απερίσπαστοι στον διάλογο.Πρόσκληση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή στους γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο!

Λευκάδα, 10 Ιανουαρίου 2024

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

The post 3η συνάντηση Διαλόγων Γονέων με την κ. Βασιλική Κατωπόδη: “Το τραύμα και οι συναισθηματικές του προεκτάσεις” first appeared on Lefkas News.


Πηγή