«Δεν είχα δει το παραμικρό» λέει η πρώην σύζυγος του 43χρονου πατρινού

«Δεν είχα δει το παραμικρό» λέει η πρώην σύζυγος του 43χρονου Πατρινού, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά για την σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κοριτσιού, μετά την παγίδα που του έστησε ο πατέρας της ανήλικης.

Η πρώην σύζυγος του δράστη ανέφερε πως δεν είχε παρατηρήσει κάτι στην συμπεριφορά του, που να φανέρωνε την διαστροφή του. Οι δυο τους χώρισαν πολύ γρήγορα μετά τον γάμο τους, όπως είπε, γιατί δεν ταίριαζαν.

«Εγώ έχω χάσει κάθε επαφή μαζί του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν είχα δει το παραμικρό. Εγώ χώρισα μαζί του πολύ γρήγορα μετά τον γάμο γιατί δεν ταιριάζαμε. Τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν σε ένα καράβι, δύο καλοκαίρια», λέει αρχικά η σύζυγος του 43χρονου από την Πάτρα.

«Είναι άρρωστο αυτό και το άρρωστο δεν το επιλέγεις. Αυτός δεν ξέρω τι ανωμαλία, τι διαστροφή είναι αυτή. Δεν είχα δει κάτι, δεν είχα δει, προς Θεού δεν θα πω ψέματα.

Η μητέρα του ξέρει ότι κρατείται, δεν ξέρω αν ξέρει το λόγο που κρατείται. Η επικοινωνία με το παιδί εδώ και δύο ημέρες, την παίρνει με απόκρυψη, φαντάζομαι από το κρατητήριο, από τη φυλακή, δεν ξέρω πού είναι, δεν μπορώ να γνωρίζω και της λέει ότι ο μπαμπάς θα πάει ένα πιο μακρινό ταξίδι», κατέληξε η γυναίκα.


Πηγή