Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! – Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλ […]

Το Πατρινό Καρναβάλι 2024 άνοιξε και επίσημα τις πύλες του το πρωί του Σαββάτου καλωσορίζοντας τους αναρίθμητους θερμούς φίλους του.

Ο δήμαρχος Πατρέων υπό τους αποκριάτικους παιανισμούς της Δημοτικής Μουσικής, παρέλαβε το καρναβαλικό λάβαρο από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Την εκδήλωση σφράγισε το έθιμο του σοκολατοπόλεμου από το μπαλκόνι του Δημαρχείου.

Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου Πάτρα: Άνηθος, σπανάκι ρύζι και το Καρναβάλι αρχίζει! - Highlights από την τελετή παράδοσης του καρναβαλικού λαβάρου


Πηγή