Μουσικό Σχολείο Λευκάδας:“ Ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες” από την Φιλαρμονική Κολεκτίβα

fkolektiva-1024x910.jpg

Το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας σας προσκαλεί σε μια βραδιά μουσικής, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου θα φιλοξενήσει τη Φιλαρμονική Κολεκτίβα, παρουσιάζοντας το έργο για μπάντα πνευστών “ Ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες” , του καταξιωμένου Ιταλού συνθέτη Angelo Sarmani (1965-2022).

Η Φιλαρμονική Κολεκτίβα είναι μια ορχήστρα πνευστών που δημιουργήθηκε από μουσικούς που διαμένουν στην Άρτα. Η αγάπη τους για τη μουσική και τον ήχο της μπάντας , η αυτοοργάνωση , είναι οι βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε άλλη μια εξαιρετική μουσική παράσταση από μια εξαιρετική ορχήστρα σ΄ ένα μουσικό ταξίδι από τον ήχο της Ανατολής μέχρι αυτό του swing και της τζάζ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του σχολείου μας στο youtube και ο σχετικός σύνδεσμος θα είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του σχολείου.

gym-mous-lefkad.lef.sch.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Κονιδάρης

The post Μουσικό Σχολείο Λευκάδας:“ Ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες” από την Φιλαρμονική Κολεκτίβα first appeared on Lefkas News.


Πηγή