Σε σχολεία εκτός του κέντρου των Πατρών οι προπονητές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α

Εντός του Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκαν εκτός των άλλων, επισκέψεις σε σχολεία εκτός του κέντρου των Πατρών όπως αυτό του Δημ.Σχ Κ.Καστριτσίου, και του Δημ. Σχ.Ρίου.
Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής κος Ζήκος Σωτήριος επισκέφθηκε την Τετάρτη 07/02/2024 το Δημ.Κ.Καστριτσίου όπου με την βοήθεια του παίκτη του συλόγγου του Ίκαρου Καστριτσίου, κου Αιβαλιώτη Γιάννη, παρουσίασε το άθλημα στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες .
Στο συγκεκριμένο σχολείο λειτουργεί στην αίθουσα αθλοπαιδιών του κτιρίου ο σύλλογος πινγκ-πογκ ΑΕΣ Καστριτσίου με 7 τραπέζια, διαπιστευμένους προπονητές και έχει στην τάξη του αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν πανελληνίως στα πρωταθλήματα αθλητών, ηλικιών έως 14 ετών.
Ο σύλλογος συνεργάζεται άψογα με τη διεύθυνση του σχολείου, και αναπτύσσει δράσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος , όπως η διοργάνωση του «αποκριάτικου» τουρνουά που θα γίνει στην 6 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη και από ώρα 16.00.μ.μ. , όπου καλούνται να λάβουν μέρος αρχάριοι μαθητές και μαθήτριες δημοτικών και γυμνασίων με καρναβαλική αμφίεση αν το επιθυμούν.
Η Τ.Ε. για το πρόγραμμα ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί από την την τεχνική σύμβουλο Κα Βασιλογάμβρου Αικατερίνη και υλοποιείται μαζί με τον κο Ζήκο Σωτήριο με τη βοήθεια και προπονητών συλλόγων, όπως ο κος Αιβαλιώτης έχει πάντα την αμέριστη βοήθεια των διευθυντών των σχολείων και των καθηγητών φυσικής αγωγής τους οποίους και ευχαριστεί θερμά.
Για την επίσκεψη στο Δημ.Σχ.Κ.Καστριτσίου η Τ.Ε. απευθύνει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στον διευθυντή κο Σταυρογιαννόπουλο Τάσο καθώς και τους Καθηγητές Φυσ.Αγωγής του σχολείου Κο Παναγόπουλο Νικόλαο και Πλακούδα Κων/να καθώς και το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Σε σχολεία εκτός του κέντρου των Πατρών οι προπονητές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α Σε σχολεία εκτός του κέντρου των Πατρών οι προπονητές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α Σε σχολεία εκτός του κέντρου των Πατρών οι προπονητές της Ε.Φ.Ο.Επ.Α


Πηγή