Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ – νικ στο Νότιο Πάρκο (pics)

Πατείς με πατώ στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, την Καθαρά Δευτέρα.

Η κοσμοσυρροή ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι όταν πέταξαν οι πρώτοι χαρταετοί στον ουρανό και συνεχίστηκε έως αργά το απόγευμα. Από τον Φάρο και έως την παιδική χαρά, σε όλο το μήκος δηλαδή της νότιας παραλιακής ζώνης γινόταν ένας χαμός.

Παρέες που είχαν κατέβει για να κάνουν την βόλτα τους, οικογένειες με παιδιά που κάθονταν στο γρασίδι του πάρκου και έκαναν πικ – νικ, νέα παιδιά που είχαν βάλει μουσική και έπαιζαν βόλει και δεκάδες ακόμα άτομα που πετούσαν τον χαρταετό τους.

Από τις 4 το μεσημέρι και μετά ο ουρανός πάνω από το Νότιο Πάρκο είχε γεμίσει από χαρταετούς και σαϊτες. Όμορφες, ξένοιαστες και ευχάριστες στιγμές μετά από το τρελό ξεφάντωμα που προηγήθηκε στους δρόμους της Πάτρας το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Και φυσικά σε όλο αυτό το σκηνικό βοήθησε ο καλός καιρός και η ανοιξιάτικη ημέρα που έκανε. Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr.

Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ - νικ στο Νότιο Πάρκο (pics) Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ - νικ στο Νότιο Πάρκο (pics) Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ - νικ στο Νότιο Πάρκο (pics) Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ - νικ στο Νότιο Πάρκο (pics) Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ - νικ στο Νότιο Πάρκο (pics) Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ - νικ στο Νότιο Πάρκο (pics) Η Πάτρα μετά το καρναβάλι πέταξε χαρταετό και έκανε πικ - νικ στο Νότιο Πάρκο (pics)


Πηγή