Οι δύο συνοδοί από τη Brazil χόρεψαν σάμπα αρκετούς πατρινούς!

Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Τόσο καιρό τα πρακτορεία συνοδών που δραστηριοποιούνται έχοντας βάση τους την Αθήνα, στέλνοντας κοπέλες σε διάφορες πόλεις για λίγες μέρες, είχαν την Πάτρα στα… άγραφα ή καλύτερα στα παλιά τους παπούτσια.

Μια κοπέλα έστελναν και αυτή αραιά και πού. Από τη στιγμή που μπήκαμε όμως στην κορύφωση της καρναβαλικής περιόδου, δηλαδή περίπου μετά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, οι όμορφες συνοδοί πάνε και έρχονται από την Αθήνα προς την Πάτρα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το θέμα λένε ότι τον τελευταίο ένα μήνα έχουν σταλεί για συντροφιά στους ενδιαφερόμενους τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές συνοδοί που μένουν για λίγες μέρες στην Πάτρα και στη συνέχεια αναχωρούν για την βάση τους, έχοντας κάνει ραντεβού και τις συναντήσεις τους.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι δύο πιο πρόσφατες που στάλθηκαν στην Πάτρα ήταν από την Βραζιλία. Δύο κοπέλες άκρως εντυπωσιακές που μαζί με όλα τα άλλα "χόρεψαν" σάμπα σε όσους κράτησαν συντροφιά.

Και αυτοί, με βάση τα όσα μάθαμε, δεν ήταν και λίγοι αφού τις πέντε περίπου ημέρες που έμειναν στην Πάτρα τα ραντεβού και οι κύριοι (και κάποιες κυρίες) που περνούσαν από Airbnb διαμέρισμα στην παραλιακή ζώνη, κοντά στο κέντρο, έδιναν και έπαιρναν. Καρναβάλι ονειρεμένο με λίγα λόγια…


Πηγή