Πάνω από 400 αθλητές στον 46ο Γύρο Θυσίας από την Πάτρα στα Καλάβρυτα

Πάνω από 400 αθλητές αναμένεται να τρέξουν στον φετινό 46o Γύρο Θυσίας με τη συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη από πέρυσι και το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών στον αγώνα πρόκειται να συμμετάσχουν άτομα όλων των ηλικιών από έφηβους και νέους έως και βετεράνους ποδηλάτες αφού οι εγγραφές στην κατηγορία των Masters ήταν καταιγιστικές.

Ο αγώνας που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ποδηλατικά event της χώρας που έχει μια συμβολική σημασία, καθώς είναι αφιερωμένος στην Επανάσταση του 1821 και στους Ήρωες που αγωνίστηκαν για να μας απαλλάξουν από τον Οθωμανικό Ζυγό, θα συγκεντρώσει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας ποδηλασίας, αλλά και αρκετούς αθλητές από το εξωτερικό.

To event περιλαμβάνει συνολικά τρία αγωνίσματα, ενώ το κορυφαίο γεγονός θα είναι η διαδρομή που θα ξεκινήσει από την Πάτρα για να τερματίσει στα Καλάβρυτα. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στις 24 Μαρτίου, στις 9.30 το πρωί και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ τόσο στην αφετηρία του, όσο και στον τερματισμό του αναμένεται να βρίσκονται εκεί δεκάδες θεατές.


Πηγή