Πολλές επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open (φωτο)

Έλαμψε ο Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open επιστρέφοντας με 12 μετάλλια από 16 αθλητές και τον σύλλογο να είναι 3ος κορυφαίος του πρωταθλήματος στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων.

Οι αθλητές της ομάδας μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο κατακτώντας έτσι 3 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια. Όλοι τους εφοδιάστηκαν με πολύτιμες εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον και έδειξαν ότι η σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Μπακλέση Βασιλική -53kg Πρώτη θέση

Πανταζόπουλος Ανδρέας -33kg Πρώτη θέση/-37kg Πρώτη θέση

Χριστοπούλου Ιωάννα +59kg Δεύτερη θέση

Ανδριοπούλου Σταματία -51kg Δεύτερη θέση

Μακρυγιάννης Γιώργος -21kg Δεύτερη θέση

Κουτρόπουλος Ανδρέας -40kg Δεύτερη θέση

Κουτροπούλου Ζωή +57kg Δεύτερη θέση

Χριστόπουλος Χρήστος -40kg Τρίτη θέση

Μακρυγιάννη Αλεξάνδρα -30kg Τρίτη θέση

Ανδριοπούλου Ανδριανή -53kg Τρίτη θέση

Μποντίνης Κυριάκος -55kg Τρίτη θέση

Καρνέζης Νικόλας 5η θέση

Ρουγκάλας Ανδρέας 5η θέση

Βέρρα Ραφαηλία 5η θέση

Κολοκυθάς Θεόδωρος 5η θέση

Άκουρος Άγγελος 5η θέση

Στο τέλος του τουρνουά ο σύλλογος Α.Σ. Αστραπή ανέβηκε στη τρίτη θέση του βάθρου των κορυφαίων συλλόγων του πρωταθλήματος στης κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων. Μία σημαντική διάκριση για τον σύλλογό μας καθώς δείχνει την δουλειά που πραγματοποιείται και την αφοσίωση των αθλητών της.

Οι προπονητές Χρήστος Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος είναι περήφανοι για την εμφάνιση της ομάδας και ελπίζουν σε ακόμα καλύτερες στο μέλλον.

Πολλές επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open (φωτο) Πολλές επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open (φωτο) Πολλές επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open (φωτο) Πολλές επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open (φωτο) Πολλές επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open (φωτο) Πολλές επιτυχίες του Α.Σ. Αστραπή στο 11th Top Tirana Open (φωτο)


Πηγή