Βγήκαν τα τσεκούρια από τους σκηνίτες στο… ειδυλλιακό Νότιο Πάρκο της Πάτρας! (pics)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Νότιο Πάρκο πατρινοί που είχαν κατέβει εκεί για να κάνουν την βόλτα τους.

Πατηλίκια, βρισιές, ξύλο, σπάσιμο τζαμιών και ένα τσεκούρι που βρήκαν ανάμεσα στους εμπλεκόμενους σε έναν καυγά που κινητοποίησε την Αστυνομία και έφερε συναγερμό.

Πρωταγωνιστές οικογένειες Ρομά που για τους δικούς τους λόγους ήρθαν στα χέρια και αποφάσισαν να λύσουν με τσεκούρια τους λογαριασμούς τους, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των πατρινών που απολάμβαναν την βόλτα τους στο… ειδυλλιακό Νότιο Πάρκο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού μεταξύ των εμπλεκομένων Ρομά που κυνηγιόντουσαν με τα αμάξια τους, ήταν και μια γυναίκα που είχε στα χέρια της ένα βρέφος.

Όπως αναφέρουν συνδημότες που είδαν από κοντά το σκηνικό γλιτώσαμε τα χειρότερα χάρη και μόνο στην επέμβαση της Αστυνομίας που λειτούργησε έγκαιρα και με επαγγελματισμό.

Όμως για τους δεκάδες πατρινούς που συχνάζουν στο Νότιο Πάρκο το πρόβλημα δεν σταματάει σε αυτό το περιστατικό. Όπως λένε υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία του όλου χώρου που είναι σε μόνιμη κατάληψη από σκηνίτες Ρομά οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να λογαριάζουν κανένα.

Περνάνε με μηχανάκια ανάμεσα σε χώρους που είναι μόνο για πεζούς, ανάβουν φωτιές, αφήνουν πίσω τους σκουπίδια και εστίες μόλυνσης και κατά καιρούς τσακώνονται μεταξύ τους για ποιος θα… αράξει στην καλύτερη θέση, κάνοντας κατάληψη σε δημόσια περιουσία.

Και εμείς ρωτάμε: Αυτό είναι το ειδυλλιακό πάρκο για το οποίο περηφανεύεται η δημοτική αρχή;

(Oι φωτογραφίες είναι από το σκηνικό που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής και έχουν ανέβει στα social media).

Βγήκαν τα τσεκούρια από τους σκηνίτες στο… ειδυλλιακό Νότιο Πάρκο της Πάτρας! (pics)


Πηγή