Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος – Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ένας κύκλος τελειώνει

Για μας είναι ο μεγαλύτερος βαδίστας που ανέδειξε η Πάτρα την τελευταία δεκαπενταετία ο Κωνσταντίνος Αλέξανδρος Ντεντόπουλος.

Ένας αθλητής που πέρα από τις ικανότητες του, έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα, δεν το βάζει ποτέ κάτω και ξέρει να σηκώνεται, χωρίς ποτέ να σταματάει τη δουλειά και τις προπονήσεις.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδίου ο κύκλος του στο βάδην, ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια, φτάνει στο τέλος του. Ο ίδιος γράφει: «Από το 2007 έως και σήμερα, 17 χρόνια χωρίς σταματημό, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω η να κάνω μια μικρή παύση από το αγώνισμα που έχω δώσει και την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια.

Πολλές φορές η ψυχική μας υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα από κάθε άλλο πράγμα και σε συνδυασμό με τα σημάδια που σου δίνει το σώμα σου ότι έχει φτάσει στο κόκκινο το καλύτερο είναι να σταματάς.

Έχοντας παλέψει με θεούς και δαίμονες μέσα μου τα τελευταία χρόνια ειδικά, έχοντας νιώσει άπειρες φορές την αδικία από ανθρώπους και στελέχη , πέφτοντας άπειρες φορές είχα μάθει να σηκώνομαι ξανά και ξανά! Είμαι περήφανος που φόρεσα το εθνόσημο και εκπροσώπησα την χώρα μου με αγάπη και σεβασμό, κάνοντας φίλους. Γνωρίζοντας μεγάλους αθλητές…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον έναν και μοναδικό άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια έγινε η δεύτερη μητέρα μου, την υπέροχη προπονήτρια μου (Κωνσταντίνα Μπορνιβέλι) που με αγάπη και υπομονή περάσαμε μαζί τα πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σωματείο μου στην Ολυμπιάδα Πάτρας που με στήριξε μέχρι την τελευταία στιγμή…

Θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα πορτοκαλί χρώματα, αλλά πλέον από άλλο αγώνισμα. Τελευταίος αγώνας το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10 χλμ σε 2 εβδομάδες στο Ξυλόκαστρο».


Πηγή