Ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μεσολογγίου συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτ […]

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μεσολογγίου για την συμμετοχή του σχολείου μας στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα», που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο συνέδριο που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν 50 σχολεία Δευτεροβάθμιας, 130 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων και 700 περίπου μαθητές. Η εργασία μας με τίτλο « Σταγόνες Γεωμετρίας» ενθουσίασε εκπαιδευτικούς και μαθητές που παρακολούθησαν το Συνέδριο. Μια εξαιρετική εργασία, μια εκπληκτική δουλειά και μια εξαιρετική παρουσία των μαθητών μας.

Ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μεσολογγίου συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα» Ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μεσολογγίου συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα» Ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μεσολογγίου συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο με τίτλο «Μαθηματικές Προ(σ)κλήσεις στον 21ο αιώνα»


Πηγή