Στα κλιμάκια χάντμπολ αθλητές-τριες της Ακαδημίας των Σπορ

Πραγματοποιήθηκε στον Ελαιώνα Αιγίου διακλιμακιακό καμπ χειροσφαίρισης από 19-21 Απριλίου 2024 από την ΕΑΠ/ΟΧΕ, με τη συμμετοχή αθλητών (2012) και αθλητριών (2011) από την Αθήνα, την Πάτρα και τη Βορειοδυτική Ελλάδα (Άρτα, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα).

Από την Ακαδημία των Σπορ Πάτρας συμμετείχαν τέσσερεις αθλητές και δύο αθλήτριες με τους προπονητές κ.κ. Βάσω Βουκελάτου και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο με την ιδιότητα ως υπεύθυνοι προπονητές κλιμακίων Πελοποννήσου.

Παράλληλα στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Παίζω Χάντμπολ και Προστατεύω το περιβάλλον», που διοργανώνει η ΟΧΕ σε συνεργασία με τον Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., πραγματοποιήθηκε και η στοχευμένη δράση του προγράμματος κατά μήκος των γραμμών του οδοντωτού στο Διακοπτό, όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν, με στόχο να κατανοήσουν την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος για την υγεία και την ευεξία όλων μας και παράλληλα να γίνουν φορείς της θετικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο πλανήτης μας.

Οι αθλητές που συμμετείχαν από την Ακαδημία των Σπορ Πάτρας, όπως διακρίνονται στην φωτογραφία, ήταν ο Χ. Μπατάλης (εμπρός), πίσω του από αριστερά ο Α. Πολυζωγόπουλος, στην μέση ο Ε. Μπαλάσκας, ο Α. Μαρκέτος, πίσω του η Γ. Χαμίτι, πίσω της η Μ. Μαραγκού, δίπλα της ο δασοφύλακας Χ. Ζέρβας, ο δασολόγος Γ. Ρουσινός με την κόρη του Βάσω, ο Δ. Ζέρβας, η Β. Βουκελάτου και ο Γ. Παπαγιαννόπουλος.

Στα κλιμάκια χάντμπολ αθλητές-τριες της Ακαδημίας των Σπορ


Πηγή