12ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας: Το πρώην εργοτάξιο έχει γίνει κανονική ζούγκλα (pics)

Το έργο για την ανέγερση του 12ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας έχει σταματήσει μετά από την ανεύρεση των αρχαίων και τη σύμβαση που διαλύθηκε.

Σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής περιμένουν το σινιάλο από την εφορεία αρχαιοτήτων για να προχωρήσουν τις διαδικασίες και να γίνει εκ νέου διαγωνισμός για την ανέγερση του σχολικού κτιρίου.

Κάτι που όπως φαίνεται καθυστερεί. Ήδη έχει καθυστερήσει αν σκεφτεί κανείς ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που βρέθηκαν τα αρχαία και οι εργασίες σταμάτησαν. Για την ώρα πάντως δεν γίνεται τίποτα στον χώρο.

Ούτε εργασίες για το σχολείο, ούτε εργασίες για τα αρχαία. Κι ο χώρος όπως αποκαλύφτηκε έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα με τα χορτάρια να υψωθεί και να υπάρχουν διάσπαρτα σκουπίδια εντός του.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν αφού μέσα στην ζούγκλα αυτή που αποκαλύφτηκε όταν η πόρτα της εισόδου του πρώην εργοταξίου βρέθηκε πεταμένη (άγνωστο πώς), είναι σίγουρο ότι έχουν βρει φωλιά από φίδια έως και ποντίκια.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.

12ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας: Το πρώην εργοτάξιο έχει γίνει κανονική ζούγκλα (pics) 12ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας: Το πρώην εργοτάξιο έχει γίνει κανονική ζούγκλα (pics) 12ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας: Το πρώην εργοτάξιο έχει γίνει κανονική ζούγκλα (pics) 12ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας: Το πρώην εργοτάξιο έχει γίνει κανονική ζούγκλα (pics)


Πηγή