Οι οπαδοί της Φιορεντίνα έρχονται στο λιμάνι της Πάτρας για τον τελικό του OPAP Arena

"Κύμα" οπαδών της Φιορεντίνα αναμένεται να περάσει από το λιμάνι της Πάτρας για να πάει στο γήπεδο της OPAP Arena, στις 29 Μαΐου, στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι θα ταξιδέψουν από την Ιταλία για να έρθουν στην Αθήνα και να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

Ένα ποσοστό των φιλάθλων αυτών αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας μέσω του λιμανιού της Πάτρας, κάτι που βάζει σε ακόμα μεγαλύτερη επιφυλακή την τοπική ΕΛ.ΑΣ για τον τελικό του OPAP Arena.

Υπάρχει ενδεχόμενο, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να ετοιμάσουν «υποδοχή» στους φιλάθλους της Φιορεντίνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Πάτρα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον φόβο επεισοδίων.

Ή κάτι παρόμοιο που μπορεί να φέρει επικίνδυνες καταστάσεις. Σημειώνουμε ότι οι φίλοι της Φιορεντίνα δεν θεωρούνται από τα καλύτερα παιδιά στα ιταλικά γήπεδα, ενώ σύμφωνα με ταξιδιωτικά γραφεία οι οπαδοί αποφεύγουν να κλείσουν ομαδικά εισιτήρια προκειμένου να μην δίνουν στόχο στην αστυνομία και στους αντιπάλους τους.


Πηγή