Πάτρα: Κομφούζιο στο κέντρο με τις εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

«Κομφούζιο» για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο κέντρο της Πάτρας, με οχήματα να μην μπορούν να περάσουν από το ύψος της Αράτου και μετά στη Μαιζώνος, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας τρελός χαμός από τις ουρές των οχημάτων.

Τον κυκλοφοριακό φόρτο σήκωσαν κυρίως η Όθωνος Αμαλίας, αλλά και η Κανακάρη σε ότι αφορά τις εισόδους προς το κέντρο της Πάτρας.

Ειδικότερα, στην Όθωνος Αμαλίας το μποτιλιάρισμα ήταν μεγάλο αφού εκτός των Ι.Χ. τον δρόμο αυτόν αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν και αρκετά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της Κανακάρη και όσους δεν θέλουν να προχωρήσουν οι αντιδρομήσεις, τα όσα έγιναν τις δύο αυτές μέρες όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, είναι μια μικρή γεύση από το χάος – έτσι υποστηρίζουν – που θα επικρατήσει όταν μπουν σε εφαρμογή όλες αυτές οι αλλαγές που προβλέπει ο νέος κυκλοφοριακός χάρτης της Πάτρας.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή τονίζει μέσω των κύκλων της ότι οι εργασίες στη Μαιζώνος σε αυτές τις δύο ημέρες δεν προκάλεσαν τόσα μεγάλα προβλήματα στο κυκλοφοριακό. Έχει δοθεί πλέον ο δρόμος της Μαιζώνος στην ακτίνα της Γούναρη – Τριών Ναυάρχων, ενώ και η Αράτου είναι σε κυκλοφορία.

Οπότε, εφόσον οι εργασίες προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις και με τους ρυθμούς που πρέπει, το έργο θα ολοκληρωθεί δημιουργώντας τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα στο κυκλοφοριακό της πόλης.


Πηγή