Πάτρα: Μαύρες “κηλίδες” στη θάλασσα της παραλίας του Αγίου Βασιλείου (pics+video)

Πήγαν να κάνουν το μπάνιο τους στην αγαπημένη τους παραλία, στον Άγιο Βασίλειο, στο Ρίο της Πάτρας, το πρωί της Κυριακής, αλλά τρόμαξαν από την εικόνα που αντίκρυσαν.

Η θάλασσα από τα ξέβαθα είχε μαύρες κηλίδες που σύμφωνα με τους λουόμενους δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν από που προέρχονταν. Από βόθρους, από όμβρυα ύδατα, ο κόσμος αναρωτιόταν τι έχει συμβεί και μάλιστα σε μία ώρα που η παραλία ήταν γεμάτη από οικογένεια και παιδιά.

Οι μαύρες κηλίδες εκτός από την εικόνα που έβγαζαν, οι οποίες δεν σε προϊδέαζαν να κάνεις το μπάνιο σου στη θάλασσα, είχαν και μια έντονη δυσοσμία. Εννοείται ότι αρκετοί σηκώθηκαν και έφυγαν από την παραλία ή πήγαν σε άλλο σημείο της, αρκετά μακριά από εκεί για να κάνουν το μπάνιο τους.

Το patrasevents.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου της κοινότητας του Αγίου Βασιλείου για να μάθει τι ακριβώς ήταν αυτές οι κηλίδες και από που προέρχονταν, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Το ζήτημα είναι ότι ακόμα και αν αυτές οι κηλίδες δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από αυτούς που τις δημιούργησαν. Γιατί Κυριακή πρωί, με τον κόσμο να κάνει το μπάνιο του, τέτοιες εικόνες δεν είναι καλές για κανέναν. Ούτε για την περιοχή, ούτε για τα μαγαζιά της.

Πάτρα: Μαύρες "κηλίδες" στη θάλασσα της παραλίας του Αγίου Βασιλείου (pics+video)

Μαύρες "κηλίδες" στη θάλασσα του Αγίου Βασιλείου – Τρόμαξαν οι γονείς


Πηγή