Πάτρα: Πληθαίνουν οι φωνές για το αντλιοστάσιο στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές από την Αγυιά κατά της κατασκευής της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων που φτιάχνεται στην πλατεία της παλιάς Ρομάντζας.

Οι περισσότεροι από τους κατοίκους της περιοχής παραδέχονται ότι το έργο αυτό είναι σημαντικό αφού έχει να κάνει με την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου που θα συμβάλει στον καθαρισμό του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Έχουν όμως διαφωνία με την θέση που έχει επιλεχθεί, ενώ υποστηρίζουν ότι η όλη μονάδα θα μπορούσε να είχε φτιαχτεί με έναν άλλο τρόπο. Το ίδιο δηλαδή περίπου σκηνικό που είχε δημιουργηθεί πριν από μερικά χρόνια και στον παραλιακό δρόμο των Βραχνεΐκων.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της Αγυιάς δεν είχαν την σωστή ενημέρωση από την δημοτική αρχή που κατάφερε να περάσει το θέμα έτσι από το δημοτικό συμβούλιο πριν από μερικά χρόνια.

Στη συνέχεια ήρθε και η υπογραφή της περιφερειακής αρχής. «Μας έπιασαν στον ύπνο» αναφέρουν κάποιοι από αυτούς στα social media. «Αν γνωρίζαμε τι ακριβώς πάει να γίνει εκεί θα είχαμε ξεσηκώσει τον κόσμο» αναφέρουν. Κι νοσταλγούν πλέον την πλατεία που έχει πια χαθεί…

 Πάτρα: Πληθαίνουν οι φωνές για το αντλιοστάσιο στην Ηρώων Πολυτεχνείου


Πηγή