Πάτρα: Τρόμαξαν παιδιά και κόσμος στην πλατεία Όλγας με τους δύο τοξικομανείς

Έντρομα έμειναν μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους που έτυχε το απόγευμα της Πέμπτης να παίζουν στην παιδική χαρά της πλατείας Όλγας.

Δίπλα από την παιδική χαρά, στα παγκάκια της πλατείας, κοντά στο συντριβάνι βρίσκονταν δύο άτομα, τοξικομανείς που ήταν σε κατάσταση άθλια, λιπόθυμα. Τα παιδιά βλέποντας τα δύο αυτά άτομα να είναι έτσι, τρόμαξαν, ενώ οι γονείς κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι δύο τοξικομανείς είχαν ασπρίσει και δεν κουνιούνταν, προφανώς από υπερδοσιολογία. Ειδοποίησαν έτσι άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σωτήρια ήταν η παρέμβαση της Κινητής Μονάδας του ΟΚΑΝΑ.

Αν οι γονείς δεν ειδοποιούσαν και άφηναν τα δυο άτομα να κείτονται πάνω στα παγκάκια, ίσως οι δύο τοξικομανείς να άφηναν εκεί την τελευταία τους πνοή, μπροστά στα μικρά παιδιά που ρωτούσαν τους γονείς τους τι έχει συμβεί. Σε τόσο άσχημη κατάσταση βρίσκονταν.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, μέχρι να συνέλθουν κάπως τα δύο αυτά άτομα και να αποκτήσουν τις αισθήσεις τους. Το περιστατικό, σύμφωνα με κατοίκους, καταστηματάρχες, αλλά και θαμώνες της πλατείας, δεν είναι το μοναδικό. Έχουν συμβεί και άλλα τέτοια σκηνικά, ίσως όχι τόσο τραβηγμένα.

Όμως το σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει με τη συγκεκριμένη πλατεία, αλλά και με το γεγονός ότι εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα στέκια για τοξικομανείς και τις μεταξύ τους συναλλαγές. Και αυτό φυσικά με την ανοχή της Αστυνομίας…


Πηγή