Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Νέος Αντιδήμαρχος ο Αναστάσιος Βερρόπουλος

Σε θέση Αντιδημάρχου τοποθέτησε με απόφασή του τον Δημοτικό Σύμβουλο Αναστάσιο Βερρόπουλο, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Με την υπ’ αριθμ.7/139/05-01-2024 Απόφαση περί ορισμού Αντιδημάρχων και Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος ο κ.Αναστάσιος Βερρόπουλος στον Τομέα του Ηλεκτροφωτισμού και η αρμοδιότητά του λήγει στις 31/12/24.

«Εύχομαι στον αγαπητό Τάσο καλή και δημιουργική θητεία. Το συστατικό της επιτυχίας είναι η σωστή και στενή συνεργασία με όλους και να προσπαθούμε όλοι μαζί, αιρετοί και εργαζόμενοι, να επιλύουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και όσα προκύπτουν με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας, τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας επέλεξε τον κ. Βερρόπουλο σ’ ένα απαιτητικό πόστο, ωστόσο με την εμπειρία που έχει και τη διάθεση για εργασία θα βοηθήσει στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των δημοτών. «Με αισιοδοξία θα εργαστούμε για το καλύτερο. Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθεια των εργαζομένων», τόνισε ο κ.Βερρόπουλος.


Πηγή