Πάτρα: Νοίκιασε το lux διαμέρισμα και ανακάλυψε ότι το έκαναν οίκο ανοχής πολυτελείας

Χαμός έγινε στην οδό Νόρμαν τις προάλλες, με τον σπιτονοικοκύρη που είχε νοικιάσει το σπίτι σε μια 25χρονη κοπέλα από την Αθήνα να ανακαλύπτει ότι το διαμέρισμα του έχει μετατραπεί σε πολυτελείας οίκο ανοχής.

Η 25χρονη μαζί με μια φίλη της – στην ηλικία της περίπου – παρουσιάστηκε στον ιδιοκτήτη ως φοιτήτρια που σπουδάζει σε σχολή του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αττικής και ότι πρόκειται να πάρει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά μεταγραφή σε σχολή της Πάτρας.

Κοιτούσε έτσι να βρει ένα διαμέρισμα κοντά στο κέντρο που να ικανοποιεί τα γούστα της, λέγοντας χαρακτηριστικά στον σπιτονοικοκύρη ότι δεν έχει πρόβλημα με το οικονομικό και ότι είναι διατεθειμένη να πληρώσει το… τσιμπημένο ενοίκιο ενός διαμερίσματος σαν και αυτό της Νόρμαν.

Ήθελε όμως με το αζημίωτο να μείνει για δύο μέρες μαζί με τη φίλη της για να το δοκιμάσει. Ο ιδιοκτήτης γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν και πολλοί φοιτητές στην Πάτρα για να νοικιάσουν τόσο ακριβά διαμερίσματα και προφανώς έχοντας μαγευτεί από την ομορφιά των δύο κοριτσιών που τον πλησίασαν, πείστηκε.

Τα δύο κορίτσια ήταν πράγματι πολύ όμορφα και φαινόταν ότι το φύσαγαν το χρήμα. Την πρώτη μέρα όλα ήταν καλά. Όμως την δεύτερη τον ειδοποίησαν γείτονες ότι μέσα σε ελάχιστες ώρες είχαν δει αρκετούς νεαρούς να μπαινοβγαίνουν στο διαμέρισμα των δύο κοριτσιών, ενώ κατά διαστήματα γινόταν και φασαρία.

Αποφάσισε έτσι να δει τι συμβαίνει. Έστησε καρτέρι το βράδυ της δεύτερης ημέρας που έμειναν τα κορίτσια και ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Μπήκε έτσι φουριόζος στο διαμέρισμα του και βάζοντας τις φωνές ζήτησε από τις δύο νεαρές να φύγουν αμέσως αλλιώς θα καλούσε την Αστυνομία.

Τελικά, σύμφωνα με τη γειτονιά και άγνωστο το γιατί, οι δύο κοπέλες έφυγαν από το διαμέρισμα την άλλη μέρα το πρωί. Και λίγο μετά βγήκε και ο σπιτονοικοκύρης. Λέτε να μας ξανάρθουν τα κορίτσια;


Πηγή