Δωρεά στο Β’Νηπιαγωγείο Βαρθολομιού: H “γωνιά των υπολογιστών” η πιο… ζεστή

Η Πληροφορική-αν και ως μάθημα δεν υφίσταται στα Νηπιαγωγεία-είναι μια από τις καλύτερες ενασχολήσεις των μαθητών του Β νηπιαγωγείου Βαρθολομιού, μετά το παιχνίδι φυσικά.

Στο νηπιαγωγείο με πρωτοβουλία των γονέων του μαθητή Έκτορα Μαρκέτου, τοποθετήθηκαν δύο υπολογιστές και έχουν δημιουργηθεί οι «γωνιές του υπολογιστή».

Οι γονείς του Έκτορα απευθύνθηκαν στον κ. Μάρκου Βασίλειο κεντρικό πράκτορα των “Blue Star Ferries” ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και προσέφερε γενναιόδωρα δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αυτοί τοποθετήθηκαν σε δύο γωνίες του νηπιαγωγείου και από τότε τα παιδιά μετά τα παιχνίδια και την ζωγραφική θεωρούν τις γωνίες αυτές ως τις πλέον αγαπημένες τους.

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και τα παιδιά του Β Νηπιαγωγείου « ευχαριστούν τον κ. Μάρκου Βασίλειο για την ευγενική προσφορά του καθώς και τον τεχνικό Η/Υ κ. Γεώργιο Λεμποτέση που εγκατέστησε δωρεάν όλο τον εξοπλισμό. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς του μικρού Έκτορα Μαρκέτου που βοήθησαν και ξεκίνησαν όλη αυτή την προσπάθεια ανανέωσης της γωνιάς των υπολογιστών μας »

Ο εξοπλισμός και ιδιαίτερα οι οθόνες έχουν εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δε θα επιβαρύνουν την υγεία των παιδιών από τη χρήση του. Οι νηπιαγωγοί επίσης δείχνουν στα μικρά παιδιά ποια πρέπει να είναι η στάση του σώματος.


Πηγή