Η παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Αργοστόλι (εικόνες + video)

Στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου , έλαβε χώρα η παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε στην πλατεία ήταν αρκετός, ενώ είδαμε και κάποιος τουρίστες που παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα μιας και σήμερα είχαμε κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Αργοστολίου.

Στην εξέδρα των επισήμων, που και φέτος δεν είχε την τέντα της (!), βρέθηκαν εκ μέρους της Κυβέρνησης η αναπληρώτρια , υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Θεανώ Θωτίου, η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, μέλη της δημοτικής και περιφερειακής Αρχής, διευθυντές σχολικών μονάδων, καθώς επίσης και η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Στην παρέλαση συμμετείχαν σχολεία του Αργοστολίου και της περιφέρειας της Κεφαλονιάς (Βλαχάτων, Διλινάτων), το θερμό χειροκρότημα απέσπασε το Ειδικό Σχολείο των Φαρακλάτων, ο Ναυτικός Σύλλογος Αργοστολίου, οι πρόσκοποι, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, καθώς επίσης και οι σπουδαστές της ΑΕΝ.

Την παρουσίαση της παρέλασης έκανε ο δημοσιογράφος Σακης Βούτος.

Η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας», ήταν αυτή που συνόδευσε με τους ήχους της την παρέλαση.

Και του χρόνου. Χρόνια πολλά!

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες, ενώ ακολουθεί και βίντεο απο την παρέλαση στο Αργοστόλι

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις φωτογραφίες απο την παρέλαση

2345678910111213141516171819202122232425262728293031

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις φωτογραφίες απο την παρέλαση


Πηγή