Λάππα: Γυναίκα βγήκε από το Ι.Χ. της, την παρέσυρε και την σκότωσε διερχόμενο όχημα – Διαμελισμένη η γυ […]

ΝΕΟΤΕΡΟ: Δεν έχει προηγούμενο η τραγωδία που εκτυλίχθηκε απόψε το βράδυ στην Πατρών- Πύργου, στο ύψος του Λάππα Αχαϊας. Μια κοπέλα σε κατάσταση σύγχυσης, κάνει auto stop στην Πατρών Πύργου στα όρια του νομού Ηλείας, προκειμένου να μετακινηθεί στην περιοχή του Λάππα και να ψωνίσει. Ένα Ι.Χ. σταματάει και την παίρνει. Όταν φτάνουν στου Λάππα, η κοπελα κατεβαίνει και ο οδηγός συνεχίζει την πορεία του προς Πάτρα.

Η κοπέλα είναι ζαλισμένη και κινείται άναρχα πάνω στο οδόστρωμα, μπαίνοντας στη μέση του δρόμου. Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και την χτυπάει με δύναμη. Ένα δεύτερο όχημα που ακολουθεί, την διαμελίζει!

Ο οδηγός που την μετέφερε στου Λάππα, συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα του έχει κλέψει το κινητό. Επιστρέφει να την εντοπίσει για να πάρει το κινητό του πίσω και την βρίσκει διαμελισμένη στο δρόμο.

Σκηνές που δεν συναντά κανείς ούτε σε ταινία τρόμου, με τους άνδρες του ΕΚΑΒ, τους αστυνομικούς και τους οδηγούς που ενεπλάκησαν να έχουν σοκαριστεί από την απίστευτη τραγωδία που γράφτηκε απόψε το βράδυ στο δρόμο.

Πρώτη Ενημέρωση: Τροχαίο με τραυματισμό σημειώθηκε πριν λίγο στην Πατρών-Πύργου στο ύψος του Λάππα. Γυναίκα που οδηγούσε στην Εθνική Οδό σταμάτησε και βρήκε από τον όχημά της με αποτέλεσμα να την χτυπήσει άλλο διερχόμενο όχημα. Η γυναίκα είναι νεκρή. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας ήταν όμως ήδη αργά.


Πηγή