Πολύτεκνοι Αγρινίου: Θεία λειτουργία στη μνήμη των Αγίων Τερεντίου – Νεονιλλης

Σας γνωρίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ-ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά τέκνων τους προστατών των πολύτεκνων οικογενειών.

Οι ‘Αγιοι ΤΕΡΕΝΤΙΟΣ και ΝΕΟΝΙΛΛΗ και τα επτά τέκνα τους, έζησαν τους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους και υπέστησαν οικογενειακώς φρικτά βασανιστήρια για την πίστη του ΧΡΙΣΤΟΥ την οποία δεν αρνήθηκαν και για το λόγο αυτό η Εκκλησία μας τους ανακήρυξε ΑΓΙΟΥΣ και προστάτες των πολυτέκνων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας τιμώντας τη μνήμη τους, θα παραστεί σύσσωμο στη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και στην Αρτοκλασία, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 από ώρα 07.00 έως 09.45 περίπου.

Δια της παρούσης καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους Αγίους προστάτες μας και να ζητήσουμε τη βοήθειά τους, ειδικότερα σήμερα που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα, σοβαρότερο δε όλων είναι το Δημογραφικό που απειλεί με αφανισμό το γένος μας.

Είθε οι Αγιοι μάρτυρες προστάτες μας , να ικετεύουν τον ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ να σώσει για μια ακόμη φορά το γένος μας και να φωτίσει τους άρχοντές μας να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και εμάς όλους να μας εμπνεύσουν την έμπρακτη μετάνοια.

Σεισμός – Ζάκυνθος: Αναμένεται κι άλλος πιο ισχυρός μετασεισμός


Πηγή